Persoonlijke service zodat jouw bar goed werkt.

DAV Holland verzorgt voor u de volledige cleaning/onderhoud van uw installatie. Uw installatie wordt schoongemaakt, doorgespoeld en, indien noodzakelijk, afgesteld. Juist onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie, verkleint de kans op storingen en is energiezuiniger.
// RENDEMENT

Maximaal rendement op je bar door middel van onderhoud.

Wil je het maximale rendement uit je bar halen? Zorg dan voor goed onderhoud van je horeca-apparatuur.

Met regelmatig onderhoud zorg je ervoor dat alles naar behoren blijft functioneren en voorkom je storingen of defecten. Dit betekent minder downtime voor je zaak en meer tijd om te focussen op wat er ├ęcht toe doet: het serveren van topkwaliteit dranken aan je klanten.

En het mooie is: goed onderhoud hoeft niet duur te zijn. Door pro actief te zijn en tijdig te handelen, kun je veel geld besparen op eventuele reparaties of vervangingen in de toekomst.

Zorg voor goed onderhoud en haal het maximale rendement uit je bar. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou hierbij kunnen helpen.

// ONDERHOUDSCONTRACTEN

Zekerheid dat je bar goed werkt.

Met een onderhoudscontract van DAV weet je zeker dat je bar altijd werkt. Mocht er onverwachts iets gebeuren waardoor je installatie het niet meer doet, dan staan wij altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Minder last van storingen op de verkeerde momenten.
Met goed onderhoud kun je minder last hebben van storingen op de verkeerde momenten, wat betekent dat je zaak langer open kan blijven en dat je minder tijd kwijt bent aan het oplossen van problemen.
Verleng de levensduur van je installaties en bespaar kosten.
Door regelmatig onderhoud kun je de levensduur van je installaties verlengen, hiermee voorkom je het maken van extra kosten van vervanging en/of reparaties en bespaar je het milieu.
Wij komen langs, direct en wanneer het jou uitkomt.
Zo kun je erop vertrouwen dat we snel ter plaatse zijn om eventuele problemen op te lossen en om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft functioneren.
Verhoog je omzet door goed werkende apparatuur.
Door goed werkende apparatuur kun je je omzet verhogen door minder downtime en een betere klantbeleving. Zo haal je altijd maximaal resultaat.

Onderhoud aan je bar nodig? Laat het ons weten.

Onderhoud aan je bar nodig? Laat het ons weten. Wij staan klaar om je te helpen met het onderhoud van je horeca-apparatuur zodat je zaak naar behoren blijft functioneren en je je kunt richten op het runnen van je zaak.