Voor jouw brouwerij.

DAV helpt brouwerijen om snel en gemakkelijk de favoriete bieren te serveren en speciale zuilen te maken die bij horecagelegenheden op de bar eruit springen.
// JOUW MERK

De logo van jouw brouwerij op je eigen bierzuil.

Het is altijd leuk om je eigen brouwerij te hebben en het is nog leuker als je de logo van je brouwerij op je eigen bierzuil kunt laten zetten. Zo kun je jouw bierzuil opvallend maken en laat je zien dat je trots bent op je brouwerij. De logo van je brouwerij op je bierzuil is ook een mooie manier om je brouwerij te promoten. Als mensen zien dat je bierzuil opvallend is, zijn ze misschien wel geneigd om het bier van jouw brouwerij te proberen. Dit kan leiden tot meer verkopen en meer naamsbekendheid voor je brouwerij. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen om de logo van je brouwerij op je bierzuil te laten zetten.

// JOUW BAR

Een bar in jouw brouwerij? wij regelen het.

Als je een brouwerij hebt, dan is het misschien wel leuk om ook een bar in je brouwerij te hebben. Zo kunnen bezoekers van je brouwerij genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de sfeer van je brouwerij ervaren. Het opzetten en runnen van een bar is echter niet altijd even eenvoudig. Er komt namelijk heel wat bij kijken, zoals het uitkiezen van de juiste tapinstallaties, het regelen van de inrichting en het maken van een drankenkaart. Gelukkig kun je ons inschakelen om je te helpen met het opzetten en runnen van een bar in je brouwerij. Wij hebben de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw bar een succes wordt. Zo kun jij je focussen op het brouwen van lekker bier terwijl wij de rest voor je regelen.

Dit is wat we doen.
Waar we trots op zijn.‚Äč

Benieuwd hoe we jouw brouwerij kunnen helpen?

Wij kunnen jouw brouwerij helpen door het opzetten een bar in je brouwerij, het regelen van de juiste tapinstallaties en het ondersteunen bij andere zaken die nodig zijn om je brouwerij succesvol te maken.