// HULP

Storing?
DAV lost het voor je op

Je zal het net zien, gezellig druk aan uw bar, wellicht een evenement aan de gang en u heeft storing. DAV Holland staat voor u klaar met raad en daad. Eerst zullen wij proberen helder te krijgen wat het probleem is en u een, wellicht tijdelijke, oplossing aanbieden.

Direct oplossen
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 voor je vragen en opmerkingen.
Spoedlijn
Buiten de regulieren tijden contact met ons opnemen? DAV staat klaar om u te helpen!
Geen haast?
Mocht er een storing zijn die geen haast heeft, neem dan contact op met ons via de reguliere kanalen.
// SERVICE & ONDERHOUD

Voorkomen is beter dan genezen.

Storingen en problemen bij biertapinstallaties en koelinstallaties kunnen vervelend zijn en leiden tot verlies van tijd en geld. Daarom is het belangrijk om deze problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Een manier om dit te doen is door regelmatig onderhoud te plegen aan je installaties. Zo kun je eventuele problemen op tijd opmerken en op laten lossen, voordat ze tot grotere problemen leiden.

Daarnaast kun je ook kiezen voor kwalitatief goede installaties, die minder snel stuk gaan en langer mee gaan. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in goede installaties en om regelmatig onderhoud te plegen, zodat je zo weinig mogelijk te maken hebt met storingen en problemen. Het voorkomen van problemen is immers beter dan genezen.