Persoonlijk contact
en al jaren een begrip.

Sinds 2001 maakte HVM deel uit van het Franse DAV Equipments (Duflot Antoine Vache) en heeft haar activiteiten uitgebreid met de fabricage en productie van bier- en drankenzuilen, koelingen, lekbladen en overige onderdelen voor de nationale en internationale horecamarkt.
// ONZE ERVARING

Jij het idee.
Wij de oplossing.

Je profiteert van onze ervaring voor het ontwerp in jouw horecagelegenheid. Via een breed aanbod van producten van hoge kwaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak.

Dankzij onze technische know-how denken wij mee en doen een voorstel van een functionele en aantrekkelijke bar-aankleding. DAV Holland is historisch gespecialiseerd in het onder druk tappen van dranken en wij hebben ons assortiment continue verbeterd en uitgebreid, met name door het zelf ontwerpen en ontwikkelen van producten en rvs-apparatuur.

// ONZE MISSIE

Ons doel is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren tegen een betaalbare prijs.

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met het werk dat wij leveren en daarom streven we ernaar om altijd kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

 Dat betekent dat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat we ons best doen om aan hun verwachtingen te voldoen en dat we ons werk met zorg en aandacht uitvoeren. Daarnaast willen we ook graag dat onze diensten betaalbaar zijn voor iedereen. We bieden daarom scherpe prijzen voor onze diensten, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor kwalitatief goed werk.

 Ons doel is om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid, zodat onze klanten tevreden zijn met wat we voor ze hebben gedaan.

30+
Jaren ervaring
500+
Unieke bierzuilen
26
Actieve landen
1000+
Café's & restaurants

Onze geschiedenis

// ONS TEAM

Ontmoet de mensen achter DAV Holland.

Richard

Algemeen Directeur

Isabella

Administratie & Sales

Daniëlle

Administratie & Planning Techniek

Jan

Hoofdmonteur Buitendienst

Rick

Buitendienst Monteur

Ravi

Binnendienst Monteur

Edwin

Werkplaats Chef

Sterre

Administratie

Leo

Magazijn Meester

Carlo

Binnendienst Monteur

Danny

Buitendienst Monteur