Voor de horeca

DAV helpt horeca ondernemers om snel en gemakkelijk de favoriete bieren, wijnen en andere dranken te kunnen serveren.
//ONE STOP SHOP

Alles voor op, onder, achter en in de bar.

Als je een bar of horecagelegenheid hebt, dan heb je natuurlijk allerlei spullen nodig om je zaak goed te laten draaien. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de juiste tapinstallaties te hebben, zodat je bieren, wijnen en andere dranken snel en gemakkelijk kunt serveren. Maar ook op, onder en achter de bar zijn allerlei nuttige spullen te vinden.

Onder de bar kun je bijvoorbeeld een koelkast of vrieskist hebben voor het bewaren van producten, en achter de bar kun je allerlei keukenapparatuur hebben, zoals een oven of een magnetron, om hapjes en snacks te maken.

Door de juiste spullen op, onder, achter en in de bar te hebben, kun je ervoor zorgen dat je zaak goed draait en dat klanten tevreden zijn.

// GEMAK

Geen zorgen. Een installatie die het altijd doet.

Een installatie die het altijd doet is erg handig en kan veel problemen en frustraties voorkomen. Als je bijvoorbeeld een tapinstallatie hebt in je horecagelegenheid, dan is het belangrijk dat deze altijd goed werkt. Als de installatie steeds weer uitvalt of problemen heeft, dan kan dit leiden tot vervelende situaties voor zowel jou als je klanten. Daarom is het aan te raden om te investeren in een kwalitatief goede installatie die je weinig tot geen problemen zal geven. Zo kun je erop vertrouwen dat de installatie altijd goed werkt en kun je je richten op andere belangrijke zaken in je zaak.

// TROTS

Zaken waar we trots op zijn

Benieuwd hoe we jouw zaak kunnen helpen?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.