Uit onze eigen fabrieken en door ons zelf geïnstalleerd.

DAV Holland denkt met u mee over de mogelijkheden, plaatsing, levering en installatie van uw tap en houdt rekening met uw wensen en eisen. Ook als het gaat om maatwerk. DAV Holland heeft hiervoor eigen vakkundige installateurs.
// TAPTECHNIEK

Tapinstallatie.

Niet iedere tapinstallatie is hetzelfde. Dav Holland is gespecialiceerd in het verzorgen en installeren van uw tapinstallatie voor zowel bier, water en wijn.

Bier
Wij bouwen complete tapinstallaties op verschillende locaties, geen wens is te gek.
Wijn
Gemakkelijk wijn inschenken zonder verspilling met behulp van onze wijninstallaties.
Fris & water
Eenvoudig en snel frisdranken en water inschenken met tapinstallaties.
// KOELTECHNIEK

Duurzame oplossingen voor koeltechniek.

Duurzaamheid is steeds belangrijker en daarom is het goed om te kijken naar duurzame oplossingen voor koeltechniek. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor koelinstallaties die energiezuinig zijn, zodat je minder stroom verbruikt. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar kan ook leiden tot lagere energiekosten voor je bedrijf.

Centrale koelunit
Koelcel
Barkoeling
Klimaatbeheersing
// MONTAGE & INSTALLATIE

Onze eigen vakmensen staan voor je klaar.

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om zelf alles te regelen en daarom bieden we deze service aan. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze de installaties op de juiste manier moeten installeren, zodat ze optimaal functioneren. Zo kun je erop vertrouwen dat de installaties goed geïnstalleerd worden en dat je geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen of storingen.

Daarnaast staan onze vakmensen ook voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om je te helpen met het instellen van de installaties. Zo kun je erop rekenen dat je goed geholpen wordt en dat alles naar wens verloopt.

Benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen?

U profiteert van onze ervaring voor het ontwerp in uw horecagelegenheid. Via een breed aanbod van producten van hoge kwaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak. Dankzij onze technische know-how denken wij mee en doen een voorstel van een functionele en aantrekkelijke bar-aankleding.