Je zaak is uniek, daarom leveren we maatwerk.

Omdat iedere zaak uniek is, leveren wij maatwerk om ervoor te zorgen dat we aan de specifieke wensen van onze klanten kunnen voldoen.
// MAATWERK

Maatwerk van A tot Z. Wij hebben alles in huis.

Wilt u maatwerk voor uw tap door efficiëntie en creatieve oplossingen? Wij denken graag met u mee. Samen met u werken wij naar een unieke oplossing helemaal toegespitst op uw wensen, voorkeuren en eisen. Het straalt een idee en uitstraling van uw gelegenheid uit.

Maatwerk door bijvoorbeeld een aparte tapzuil, barindeling, kleurstelling, gebruikte installaties en producten. DAV Holland beschikt over een professionele en creatieve 3D-ontwerpstudio die al uw wensen zichtbaar kan maken. Zo wordt uw plan tastbaar en spreekt het tot de verbeelding. In DAV Holland heeft u uw juiste partner gevonden. Samen komen wij eruit!

// MAATWERK

Jij wilt het, en wij maken het.

Als je iets wilt, dan willen wij het voor je maken. Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en dat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Daarom willen we graag met je samenwerken om te zorgen dat je krijgt wat je wilt. Of het nu gaat om het opzetten van een bar in je brouwerij, het regelen van de juiste tapinstallaties of het ondersteunen bij andere zaken, wij staan voor je klaar om je te helpen. Dus als jij het wilt, dan maken wij het voor je.

Complete bar
Mobiele units
Zuilen
Tapinstallaties
Koelinstallaties
Biertank
Opbergruimte
Leidingen

Wat kunnen we voor jou maken?

Er is bijna geen grens aan wat we voor je kunnen maken. We zijn een ervaren team met veel kennis en expertise op het gebied van bier, wijn en andere dranken. Dus of je nu op zoek bent naar tapinstallaties voor je horecagelegenheid, naar koelinstallaties om je producten op de juiste temperatuur te houden of naar advies over hoe je je zaak kunt opzetten of optimaliseren, wij kunnen je helpen.

// BIERZUILEN

Een maatwerk bierzuil, speciaal voor jouw ontworpen en gemaakt.

Met ons uitgebreide assortiment zuilen is ook voor u een passend model te vinden. Een eigen idee? In onze eigen ontwerpstudio zullen wij uw ideeën uitwerken tot hetgeen uw voor ogen heeft.

Wat dacht u van een afwijkende zuil met uw eigen logo, met of zonder led verlichting. Of een logo naar aanleiding van een speciale activiteit. Bij DAV bent u aan het juiste adres.

Benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen?

U profiteert van onze ervaring voor het ontwerp in uw horecagelegenheid. Via een breed aanbod van producten van hoge kwaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak. Dankzij onze technische know-how denken wij mee en doen een voorstel van een functionele en aantrekkelijke bar-aankleding.