Een bierzuil creëert een identiteit. Jouw identiteit.

Je hebt vele soorten tapzuilen in allerlei stijlen, kleuren en formaten. Zo kun je er één kiezen die past bij het gewenste aantal kranen, je concept én interieur.
// VOOR IEDEREEN

Één bierzuil, of honderden? Altijd een betaalbare oplage voor jouw wens.

Ben je op zoek naar een professionele bierzuil voor jouw horecagelegenheid? Kijk dan niet verder! Bij DAV Holland hebben we een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige bierzuilen voor elk budget. Onze bierzuilen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer efficiënt en betrouwbaar. Bovendien bieden we uitstekende service en onderhoud voor al onze bierzuilen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Zo maken wij de perfecte bierzuil voor jouw bar.

1. Ontwerp
DAV beschikt over een eigen ontwerp studio om uw ideeën en wensen zichtbaar te maken.
2. Materiaal kiezen
Nadat we samen het ontwerp hebben gemaakt kiezen we de kleuren, materialen en logo's.
3. Sample maken
Van het ontwerp maken we een 3D print zodat je precies weet hoe je nieuwe bierzuil eruit komt te zien.
4. Productie
Als laatste gaat de bierzuil de productie in, zo maken we de perfectie bierzuil die bij jou past.
// KEUZE

Jij kiest het. Wij maken het.

Bij DAV Holland bieden we de mogelijkheid om jouw bierzuil aan te passen naar jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een bierzuil met meer of minder kranen, een bepaald merk of type bier, of een uniek ontwerp, wij kunnen het voor je regelen. Onze team van experts staat klaar om samen met jou jouw droom bierzuil te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

// PERSONALISATIE

Je eigen logo op je eigen bierzuil.

Wil je jouw eigen logo op een bierzuil laten zetten? Wij bieden de mogelijkheid om jouw logo op een professionele manier op een bierzuil te laten plaatsen.

Onze bierzuilen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn speciaal ontworpen om jouw logo op een opvallende manier te presenteren. Of je nu een bar, café of restaurant hebt, met onze bierzuilen kun je jouw zaak nog professioneler laten overkomen.

En het mooie is: je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie. Wij zorgen ervoor dat alles op een professionele manier wordt geïnstalleerd zodat jij je kunt richten op het runnen van je zaak.

Laat jouw logo op een bierzuil zetten en geef je zaak dat extra professionele tintje. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

// TROTS

Bierzuilen waar we trots op zijn

Brouwerij Kompaan
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lectus aenean sit elementum pellentesque ultrices sem.

Je eigen bierzuil?
Neem contact op!

Wij bieden de mogelijkheid om jouw bierzuil aan te passen naar jouw specifieke wensen en behoeften. Ons team van experts staat klaar om samen met jou jouw droom bierzuil te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.