Controles

We komen regelmatig langs om alles te controleren en lossen indien nodig meteen alles op zodat je installaties blijven werken.

Duurzamere installaties door goed onderhoud

Het controleren van biertapinstallaties en koelinstallaties in horecagelegenheden is van groot belang om te zorgen dat deze installaties in goede werking zijn en om te voorkomen dat er problemen optreden tijdens het serveren van bier. Een defecte biertapinstallatie of koelinstallatie kan leiden tot een slechte smaak van het bier en kan ook leiden tot gezondheidsproblemen voor de klanten als de temperatuur niet goed wordt gehandhaafd.

Er zijn verschillende manieren om de biertapinstallaties en koelinstallaties te controleren, afhankelijk van het type installatie. Sommige installaties hebben speciale meters of sensors om de werking te controleren, terwijl andere installaties handmatig moeten worden gecontroleerd door een technicus.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het controleren van deze installaties, omdat elk type installatie anders kan zijn en specifieke controlemethoden kan vereisen. Het is ook aan te raden om de installaties regelmatig te laten controleren door een professioneel, zodat eventuele problemen op tijd kunnen worden opgemerkt en opgelost voordat ze leiden tot grotere problemen.

Periodieke controles

Het is aan te raden om de biertapinstallaties en koelinstallaties minstens één keer per jaar te laten controleren door een professioneel, afhankelijk van hoeveel bier erdoorheen gaat. Dit zal ervoor zorgen dat de installaties in goede staat blijven en dat het bier van de beste kwaliteit is. Als de installaties niet regelmatig worden gecontroleerd, kan dit leiden tot problemen met de smaak van het bier en kan het ook leiden tot gezondheidsproblemen voor de klanten.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat biertapinstallaties en koelinstallaties niet alleen moeten worden gecontroleerd vanwege de kwaliteit van het bier, maar ook omdat dit de levensduur van de installaties kan verlengen. Door de installaties regelmatig te laten controleren, zullen ze langer meegaan en zullen ze minder snel stuk gaan, wat op lange termijn kan leiden tot besparingen op reparatie- en vervangingskosten.

Meer details nodig?
Zullen we jouw installaties controleren op problemen en deze direct oplossen?